Γάμος, Βάπτιση, Χοροί Συλλόγων, Πάρτυ, Συνέδρια, Ημερίδες, Συναυλίες

Στο ΑΡΙΩΝ PALACE Λαμία σας περιμένει ένας διαφορετικός φιλόξενος χώρος προσεγμένος σε κάθε λεπτομέρεια, με ιδιαίτερη προσωπικότητα και υψηλή αισθητική, σας περιμένει, για να ζήσετε μοναδικές στιγμές που θα σας μείνουν αξέχαστες από το γάμο σας, τη βάπτιση σας ή όποια άλλη εκδήλωση χαράς.

Η ιδιαίτερη αρχιτεκτονική τόσο της εντυπωσιακής αίθουσας των 1400τμ, όσο και του γοητευτικού περιβάλλοντα χώρου με τις πισίνες, συνυπάρχουν αρμονικά και δημιουργούν στον επισκέπτη πρωτόγνωρα συναισθήματα συγκόνησης και ευχαρίστησης.
Οι άριστοι chef, σας προσφέρουν μοναδικές προτάσεις γεύσης αντάξιες των προσδοκιών σας, ενώ το εξειδικευμένο προσωπικό με το χαμόγελο στα χείλη, βρίσκεται πάντα δίπλα σας.

FAIL (the browser should render some flash content, not this).

Γάμος
Το ΑΡΙΩΝ PALACE Λαμία καταφέρνει να δώσει ασύγκριτη λάμψη και γοητεία στην πιο σημαντική βραδιά της ζωής σας σε συνδυασμό πάντα με το μαγευτικό περιβάλλον, τις εντυπωσιακές σε γεύση και παρουσία γαστρονομικές προτάσεις του.
Βάπτιση

Mπορούμε να οργανώσουμε εκδηλώσεις χαράς και να προσφέρουμε μοναδικές λύσεις: μεγάλους και άνετους χώρους, ευχάριστο περιβάλλον, παιδικά μενού, καθώς επίσης μια χαρούμενη ατμόσφαιρα με όμορφους σχηματισμούς μπαλονιών και άλλων εφέ θα κάνουν αυτές τις στιγμές των παιδιών αξέχαστες.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες του ΑΡΙΩΝ PALACE. >>